Skip to content Skip to footer

Aanbod Padel

Padel bij Ready Maastricht

Voor leden van Ready Maastricht is er een uitgebreid aanbod om te padellen. Zie hieronder.

 

Vrij spelen – baan afhangen

Als je met anderen wil spelen, dan zal één van jullie een baan moeten afhangen. In primetime kun je 1 uur afhangen, buiten primetime 1,5 uur. Primetime is ma-vr van 18h-23h, en za/zo van 10h-12h. Als je een baan afhangt in de avonduren, dan gaat de verlichting vanzelf aan. Een baan afhangen kan via de website of via de Clubapp. Hoe dat werkt, vind je [hier].

 

Potje Padel Whatsapp-groep

Je zult andere spelers moeten leren kennen, omdat je padel met zijn vieren speelt. Om af te spreken met anderen hebben we een ‘Potje Padel’ Whatsapp groep. Daarin worden oproepen gedaan en kun jij een oproep plaatsen om te spelen met anderen. Ook hebben we een Whatsapp groep waar de oproepen geplaatst worden voor de padel-toss. Je kunt deelnemer worden door (vanaf je telefoon!) te klikken op deze linken: AANMELDEN POTJE PADEL. AANMELDEN PADEL-TOSS

 

Padel-toss
Doel van de padel-toss is om ervaring op te doen met potjes padel spelen, op een gezellige manier. Je kunt individueel meedoen. Iedereen mag meedoen, zoveel mogelijk op zijn/haar eigen nivo. Elke week inventariseren we in de Padel-Toss app-groep wie er komen. Wanneer er padel-tossen zijn vind je <hier>.

 

Padel clubladder
Als je ‘echte’ wedstrijden wil spelen met een vast maatje, meld je dan samen – kosteloos – aan voor de clubladder. Die loopt in de zomer, van april t/m oktober, en in de winter van november t/m maart. Elke twee weken is een speelronde. Je kunt op elk moment aanmelden en gaan meedoen. We gebruiken de Clubladder van Sportconnexions. Er doen al meer dan 50 teams mee. Aanmelden kan op hun website of via hun Clubladder-app (kun je zelf downloaden). Maak een account aan, zoek naar Ready Maastricht en schrijf je team in. Dan worden jullie elke twee weken gekoppeld aan een tegenstander, met wie je dan een wedstrijd inplant. Winnen en verliezen bepaalt je positie op de ladder. Durf je het aan?

 

Start-to-padel training
Deze training is voor nieuwe mensen die kennis willen maken met padel en/of mensen willen ontmoeten om mee te spelen. Aan deze training kunnen zowel leden als niet-leden deelnemen. De training bestaat uit 5 lessen voor 4 deelnemers en wordt gegeven door SET&MATCH. De kosten bedragen €76,- per deelnemer bij 4 deelnemers (niet-leden die na deelname lid worden ontvangen €25,- korting op hun eerste jaar lidmaatschap). Inschrijven gaat net als voor Padellessen – zie hieronder. Meld je aan, op het aangegeven tijdstip.

 

Padellessen
Voor Ready-leden zijn er series van 5 padeltrainingen – naar nivo. Deze lessen worden gegeven op verschillende dagen en tijden. Elke 6 weken kunnen er nieuwe groepen starten van 4 deelnemers. Voor het actuele aanbod en info over prijzen, zie Set & Match (setenmatch.nl). Inschrijven gaat als volgt: ga op www.setenmatch.nl  naar ‘Boek een les’, daar zie je een kalender. Klik op de 1e cursusdag/-tijd en daarna op ‘Inschrijven’. Je kunt je alleen als groep inschrijven. Creëer daarom je eigen groep en schrijf je in, op je eigen gekozen tijdstip. Doe je mee?

 

Competitie en toernooien

Door lid te worden bij Ready Maastricht, word je tevens lid van de KNLTB. Dat geeft je het recht om mee te doen aan competities tegen teams van andere clubs, en aan toernooien bij Ready én bij andere clubs. Padelcompetities zijn er elk seizoen. Toernooien vinden vooral plaats in voorjaar, zomer en najaar. Meer informatie hierover vind je op www.toernooi.nl of op www.mijnknltb.nl of op nlpadel.nl bij competitie of toernooien.

 

Padel-clinic
Voor niet-leden die padel graag een keer willen proberen, organiseren we graag een clinic. Een enthousiaste padeller legt alles uit. Rackets en ballen worden door de club beschikbaar gesteld. Voor bedrijven kunnen we ook clinics organiseren met professionele begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden via het email-adres padel@readymaastricht.nl. Ken jij iemand die dit moet weten: geef het door!

 

Bestuurslid padel

Mis je iets in het padel aanbod, heb je ideeën, of wil je mee helpen in de organisatie? Neem dan contact op met ons bestuurslid padel, Sander van der Zande, via padel@readymaastricht.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Ready Maastricht is de oudste tennisvereniging van Maastricht. Ons park is gelegen nabij de Geusselt.

Adres

Severenstraat 215
6225 DA Maastricht,
Nederland

Links

Ready Maastricht© 2024. All Rights Reserved.